Menu Planning and Recipe Development

Food Preparation and Presentation

Kitchen Management

Inventory and Cost Control

Staff Training and Development

  • Hours: Typically works evenings, weekends, and holidays, depending on the establishment's operating hours.

  • Physical Demands: Requires standing for long periods, lifting heavy pots and pans, and working in a hot, fast-paced environment

  • Stress Level: High-pressure situations, especially during peak dining times, require quick decision-making and problem-solving

نوکری کی تفصیلات

کل عہدے:
1 اشاعت
نوکری کی شفٹ:
پہلا پہر
نوکری کی قسم:
نوکری کا مقام:
جنس:
مرد
عمر:
30 - 40 سال
کم از کم تعلیم:
میٹرک / او لیول
ڈگری کا عنوان:
Matric
کیریئر کی سطح:
تجربہ کار پیشہ ور
تجربہ:
5 سال - 6 سال
اس سے پہلے درخواست دیجیۓ:
جون ۰۷, ۲۰۲۵
تاریخِ اِشاعت:
مئی ۰٦, ۲۰۲۵

Jazac Group of Companies

ریئل اسٹیٹ / جائیداد · 51-100 ملازمین - لاہور

آپ کو کس حوالے سے برتری حاصل ہے؟

اپنے بارے میں ہماری پیشہ ورانہ رائے اور تقابلی جائزہ حاصل کیجیۓ
اپنی سی وی کو موءثر بنانے کیلئے ہماری ماہرانہ مشاورتی ٹیم سے رابطہ کریں
روزی پریمیئم کو آزمائیں

ملتی جلتی نوکریاں

Chef

Qureshi Co, اسلام آباد, پاکستان
اپریل ۲۴, ۲۰۲۵ شائع ہوئی

Chef

Rutledge Omni Services Pte Ltd, اسلام آباد, پاکستان
اپریل ۱٦, ۲۰۲۵ شائع ہوئی

Chef

Criollo Artisanal Chocolates, لاہور, پاکستان
اپریل ۱۱, ۲۰۲۵ شائع ہوئی

Assistant Chef - De Partie

Professional Employers (Pvt) Ltd, لاہور, پاکستان
اپریل ۲۱, ۲۰۲۵ شائع ہوئی
تمام دیکھیں
I found a job on Rozee!